Beachvolleybaltoernooi

30 Jun 2017 - 13:00

Bodegraven - Het zonnetje begint weer te schijnen en de dagen worden weer langer, dus gaan we ook dit jaar voor de zesde keer ons Rabobank/Versluys Groep Beachvolleybaltoernooi organiseren op het Raadhuisplein in Bodegraven.

Op vrijdagmiddag een volleybalclinic voor scholieren van groep 5 t/m 8 van Bodegraven, Reeuwijk en Nieuwerbrug en in de avond een toernooi voor familie's, vrienden, buren en collega's, kortom iedereen die het leuk vindt om met elkaar te volleyballen.

Op vrijdag 30 juni 2017.  Op zaterdagochtend is het dan de beurt aan de allerkleinste met een ouder/kind toernooi gevolgd door de jeugd 4x4. De dag wordt afgesloten met spectaculair volleybal van dames en heren 2x2. Info beach.vsts.nl

Het belooft weer een leuk weekend te worden dus wil je meedoen of alleen sfeer proeven; je bent van harte welkom. Houd de komende tijd de webpagina, Twitter en Facebook in de gaten, we zullen je daar op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en details voor het komende evenement, maar zet in ieder geval 30 juni en 1 juli alvast in je agenda.