Concert - Project 'Shine'

20 Mei 2017 - 19:30

Waarder - In de PKN Geref.kerk te Waarder, wordt een concert gegeven voor het project 'Shine'. Het doel van het concert is om mensen die in moeilijke situatie zitten te bemoedigen, maar ook om mensen wakker te schudden en de ogen te openen voor de schrijnende mensenhandel die óók in Nederland aan de orde van de dag is.

Jane Lasonder,( voor velen al bekend omdat zij en haar gezin ook erg betrokken waren bij concerten van de Continentals,) heeft heel wat meegemaakt in haar leven, maar kwam uiteindelijk in goede handen terecht. Jane heeft haar leven beschreven in een boek "Jane". Heel indrukwekkend. Nadat ze dit boek heeft gepresenteerd is Jane begonnen met spreekbeurten.... indrukwekkende spreekbeurten over haar leven, maar vooral over een boodschap van hoop. Hoop voor een ieder die God wil leren kennen en een ieder die in zijn of haar leven met Jezus wandelen. Hierna volgde een tweede boek: "Red Alert" met verschillende verhalen over mensenhandel, prostitutie en uitbuiting.

Jane wil door haar ervaringen in haar eigen leven, iets extra's doen voor mensen in onderdrukking, voor mensen die dagelijks stelselmatig mishandeld en misbruikt worden. Hierdoor is stichting "Red Alert Company" in het leven geroepen. Via deze stichting is Jane actief met het geven van presentaties en preekbeurten op scholen, in kerken en bedrijven, bij overheid en politie over onrecht, mensenhandel en prostitutie. De spreekbeurten van Jane zijn indrukwekkend, zetten je aan het denken, zorgen er misschien voor dat je overgaat tot actie én ze geven hoop. Hoop voor een ieder, in elke situatie. Extra bijzonder aan dit project is dat Jane en Arnold Wieneneen samenwerking zijn aangegaan met een Engelse Christelijke Band: "The Plan". Deze band komt in mei naar Nederland om samen met het te vormen projectkoor "Shine", waar ook Corine Broekhuizen  uit Waarder in meezingt, een zestal optredens te verzorgen.

Zo ook deze avond. Op deze avond zal Jane een spreekbeurt houden over haar leven en zal er gezongen worden door het projectkoor "Shine" . Omdat het een indrukwekkende en heel confronterende avond zal worden, waarin Jane vertelt over haar leven waarin te veel is gebeurd om hier te beschrijven, is deze avond dan ook alleen toegankelijk voor personen boven de 15 jaar. Uiteraard is het mogelijk om haar boeken te kopen op deze avond.

Op zaterdag 20 mei 2017.  Aanvang: 19.30 uur. PKN Geref.Kerk, Dorp 24, 3466 NG te Waarder. Leeftijd: vanaf 15 jaar. Toegang: gratis, maar er zal tijdens het concert een collecte gehouden worden