Nanda van Beek en Els van der Burg in 'Gast van de Week'

8 Mei 2017 - 20:00 8 Mei 2017 - 22:00

Bodegraven-Reeuwijk - Leo Dijkmans heeft maandag 8 mei in het radioprogramma “Gast van de Week” Nanda van beek en Els van der Burg te gast. Zij hebben elkaar ontmoet in de wereld van muziek en verteltheater. Ze hebben een educatief muziek- en vertelprogramma “Samenspel“ gemaakt en treden daarmee op voor de onderbouw van de basisscholen.

Nanda van Beek is beeldend kunstenaar met liefde voor poëzie, vertelster en docent beeldend en schrijven. Thuis op Hoeve Groenoord beschikt zij over een cursusruimte, expositieruimte en de Vertelstal waar zij regelmatig vertellers uitnodigt. Els van der Burg is muzikant en verteller. Ze heeft diverse muziekgroepen: GRAS met muziek uit het Groene Hart, VoetFolk!, een lopende band met folkmuziek, Speelluy van Boreft met muziek uit 1672. De laatste jaren legt zij zich steeds meer toe op verteltheater, vaak in een historische context.

De uitzending wordt op dinsdag 9 mei vanaf 22.00  uur en op zondag 14 mei vanaf 19.00 uur herhaald.  Luister naar het programma via de ether op 107.8 FM of via de kabel. Kijk voor de ontvangstmogelijkheden op de website www.rtvbodegraven.nl.