Music4voices Korenfestival

10 Jun 2017 - 10:45

Bodegraven - Als dirigent van het Bodegraafs Vocaal Ensemble is John Bouwmans in Bodegraven geen onbekende. Maar dat hij ook eigenaar is van een uitgeverij van bladmuziek voor koor, is bij veel minder mensen bekend. Die uitgeverij - met de naam Music4voices - viert in 2017 haar 10-jarig bestaan met een korenfestival.

Het wordt een korenfestival voor koren die in de afgelopen jaren één of meerdere arrangementen van Music4voices hebben aangeschaft en daarmee het succes van deze Bodegraafse uitgeverij mede mogelijk hebben gemaakt. Een aantal van die koren zingt tijdens hun optreden ook één van die arrangementen. Koren uit Amsterdam, Biddinghuizen, Gorinchem, Heerlen en Reeuwijk hebben zich al ingeschreven en uiteraard zal ook het Bodegraafs Vocaal Ensemble niet ontbreken.

Op zaterdag 10 juni 2017. Het festival vindt plaats in Het Evertshuis en duurt van 10.45 tot ca. 16.00 uur. In de aanloop naar het festival zal in de plaatselijke pers en op www.music4voices.nl meer informatie verschijnen over de mogelijkheid om hierbij als luisteraar aanwezig te zijn.