Marjolein Meijers & band; ‘MUZIEK!’

20 Apr 2017 - 20:00

Bodegraven - Marjolein Meijers en haar vaste muzikanten brengen met ‘MUZIEK!’ in het Evertshuis een bruisend muziekprogramma. `MUZIEK!` staat bol van prachtige muziek en vrolijke en ontroerende verhalen uit de hele wereld. De opbrengst van de voorstelling gaat naar een bijzonder leer-werktraject in het Groene Hart.

Marjolein Meijers en haar vaste muzikanten, Walter en Onno Kuipers nemen de bezoekers mee op muzikale wereldreis. Vanuit Rotterdam gaat deze reis via Ierland, Bulgarije en Turkije met een grote zwaai naar Amerika. Marjolein verzorgt de zang en bespeelt, bas, gitaar en banjo. Walter en Onno steunen haar als een geoliede machine met hun begeleiding op viool, mandoline, bouzouki, doedelzak, accordeon, trekzak en gitaar.  

Benefietvoorstelling
Met de opbrengst van de voorstelling maakt Zonta club Gouda, de initiatiefnemer van deze avond, de deelname mogelijk van een groep kleurrijke vrouwen uit het Groene Hart aan de Tafelvanzeven, een bijzonder leer-werktraject. De deelnemers zijn verschillend van nationaliteit, maar hebben een passie voor koken en gastvrijheid gemeen. Zij worden opgeleid voor erkende certificaten voor de horeca/gastvrijheidsbranche. Deelname vergroot hun zelfvertrouwen en verkleint hun afstand tot de arbeidsmarkt. Een uniek maatschappelijk project met veel positieve impact. Meer informatie vindt u op www.tafelvanzeven.nl

Na de voorstelling verzorgt Zonta een gezellige afterparty met live muziek in Grand Café Everts.

Op donderdag 20 april. Aanvang: 20.00 uur. Locatie: Evertshuis. Entree: € 22,50 (incl. pauzedrankje en afterparty) Tickets via www.evertshuis.nl of aan de theaterkassa van het Evertshuis telefoon 0172 - 618 484.