Wandel 3daagse Irishof

12 Jun 2017 - 14:00

Gouda -De tiende editie van de befaamde wandel 3daagse staat voor de deur. Het belooft weer een groot feest te worden. Op maandag 12, dinsdag 13, en donderdag 15 juni kunnen de ouderen van Irishof samen met een vrijwilliger de natuur in trekken.

In Irishof wonen ouderen die voor een deel visueel beperkt zijn. Hierdoor zijn zij niet goed in staat om regelmatig zelfstandig naar buiten te gaan. De wandel3 daagse is dan ook een populaire activiteit. Elk jaar doen er zo’n 50 deelnemers mee waarvoor wij veel begeleiders nodig hebben. Irishof is nog op zoek naar vrijwilligers die op 1 of meerdere dagen de ouderen willen begeleiden.

De wandelroute zal om en bij het Goudse Hout plaatsvinden. Voor de maandag en dinsdag betreft het een middagwandeling en op donderdag een avondwandeling. Er zal per wandeling een keer een stop zijn bij o.a. de volkstuinen. De bewoners en medewerkers verheugen zich weer op dit jaarlijkse evenement.

Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u bellen of mailen naar Sonja van Asch op telnr. 0182-596700 of een mail sturen aan: welzijn.irishof@zorgpartners.nl