Paasblaas Festival 2017

17 Apr 2017 - 10:00

Aarlanderveen - Op het festival verzorgen de orkesten om beurten een optreden voor belangstellenden en een professioneel jurylid. Voor de taak van jurylid heeft de stichting de Limburgse topdirigent Fried Dobbelstein bereid gevonden om op deze dag de zes orkesten te beoordelen. De orkesten komen uit Katwijk, Naaldwijk, Castricum, Vleuten, Nieuwveen en uiteraard Aarlanderveen.

Aan het einde van alle optredens ontvangen de deelnemende orkesten uit handen van Fried Dobbelstein een oorkonde en een deskundig juryrapport. Het juryrapport heeft als doel om de orkesten handvatten te bieden, zodat zij zich in de toekomst nog meer kunnen ontwikkelen. De stichting hoopt op deze manier dat het festival voor de orkesten niet alleen een leuke, maar vooral ook een leerzame ervaring zal zijn.

Op 2e paasdag, maandag 17 april, geven maar liefst zes opleidingsorkesten uit de regio acte de présence tijdens het Paasblaas Festival 2017 in Studio Oosterman te Aarlanderveen. Het festival wordt georganiseerd door stichting Muziek uit ’t Hart. Het Paasblaas Festival begint om 10.00 uur in Studio Oosterman aan het Noordeinde 62 te Aarlanderveen. De toegang is gratis.

Meer informatie over de organiserende stichting Muziek uit 't Hart is te vinden op www.muziekuithethart.nl.