Open dag Prinsenhof

22 Apr 2017 - 10:30

Gouda - In april bestaat woon- en dienstencentrum Prinsenhof 5 jaar. Dit wordt uitgebreid gevierd met bewoners, bezoekers, medewerkers, vrijwilligers en wijkbewoners tijdens de feestweek van 18 tot en met 23 april.

Directeur Petra Dekker: “Alweer 5 jaar, de tijd is voorbij gevlogen. Ik weet nog dat we de eerste bouwtekeningen zagen, wat een mooi gebouw! We organiseren een feestweek met diverse verrassingen voor bewoners, heerlijk eten en op zaterdag een open dag voor de alle belangstellenden.”

De open dag is op zaterdag 22 april tussen13.00 en 16.00 uur. Er zijn activiteiten voor iedereen: een demonstratie stijldansen, koersballen, rondleidingen door de tuin en het ontmoetingscentrum, kennismaking met fysiotherapie, een kijkje in de snoezelkamer, een demonstratie van verschillende verenigingen en diverse informatiestands. Verder is er een spetterend optreden van het Prinsenhofkoor en uiteraard zijn er heerlijke hapjes verkrijgbaar. De toegang is gratis. Woon- en dienstencentrum Prinsenhof is gevestigd aan de Anna van Meertenstraat 10 te Gouda.