Open dag naturistisch vakantiepark De Bessenhof

23 Apr 2017 - 11:00

Reeuwijk - Mensen die graag naturistisch op vakantie gaan naar een ver buitenland of houden van lekker zwemmen in hun blootje worden van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen op het terrein van de Bessenhof in Reeuwijk. In het Groene Hart van Holland, nabij de Reeuwijkse Plassen, ligt dit mooie ca. 10 hectare grote landschapspark met vele uitstekende voorzieningen.

Zonder files of tolweg kunt op warme dagen gebruik maken van een heerlijk zwembad met peuterbad, grasvelden om te zonnen of te spelen, jeu de boules banen, camping, etc. Rustig gelegen met een eigen groot parkeerterrein. U kunt actief zijn op de sportvelden of voor een gering bedrag heerlijk naar de sauna. Ook een terrasje pakken met verenigingsprijzen is altijd gezellig en de kinderen vinden er een fijne speeltuin. U kunt er een heerlijke dag doorbrengen, maar ook komen kamperen met prima sanitaire voorzieningen. De Bessenhof is een vereniging, dus niet commercieel, en een prima plek voor iedereen om ontspannen te recreëren. Wilt u eens een kijkje komen nemen?

Op 23 april wordt u vriendelijk ontvangen door een gastvrouw/heer voor een rondleiding. U kunt o.a. gratis naar de sauna of meedoen met jeu de boules om 14.00 uur. U vindt Naturistenterrein de Bessenhof aan de Schinkeldijk 42A, (Tempel) 2811 PB in Bodegraven/Reeuwijk. Uitgebreide informatie kunt u vinden op de website: www.zhlb.nl.