Bastiaan Meijer in Gast van de Week

3 Apr 2017 - 20:00 3 Apr 2017 - 21:00

Bodegraven-Reeuwijk - Cees Romijn interviewt maandag 3 april tussen 20.00 en 21.00 uur Bastiaan Meijer in het radioprogramma Gast van de Week. Bastiaan is de drijvende kracht van  het informatieve jongerenprogramma Bas & Breakfast van Radio Bodegraven.

Elke zaterdag is het ’s morgens van zeven uur tot negen uur al dik feest in de studio. “Make Bodegraven great again”, “Wie wordt er verrast met een ontbijtje?” en ook  gebeurtenissen in  Bodegraven – Reeuwijk en de rest van de wereld worden besproken. Diverse onderwerpen en gasten  passeren elke zaterdagmorgen vroeg in een sneltreinvaart de revue.

Bastiaan zoekt heel bewust telkens met wisselende verslaggevers de grenzen op. Als onze Gast van de Week vertelt hij er over en natuurlijk ook wat hem drijft en hoe hij de toekomst ziet. Luister daarom naar deze uitzending van Gast van de Week op maandag 3 april.

De uitzending wordt op dinsdag 4 april vanaf 22.00  uur en op zondag 9 april vanaf  19.00 uur herhaald.  Luister naar het programma via de ether op 107.8 FM of via de kabel. Kijk voor de ontvangstmogelijkheden op de website www.rtvbodegraven.nl.