Nieuws uit de kernen op radio Bodegraven

31 Mrt 2017 - 20:00 31 Mrt 2017 - 22:00

Bodegraven-Reeuwijk - The Passion, de polder Bodegraven-Noord, Dorpspromotie, handhaven in het Reeuwijkse plassengebied en veiligheid, het komt allemaal aan bod in het radioprogramma "Üit de kern" dat komende vrijdag 31 maart tussen 20.00 uur en 22.00 uur  wordt uitgezonden op radio Bodegraven.

In Reeuwijk-Dorp wordt de week voor Pasen The Passion opgevoerd en Helma en Dorien komen vertellen hoe de voorstelling tot stand is gekomen. Louis van Wijk weet alles over veiligheid in onze gemeente en Casper Steenstra - Praamsma praat de luisteraars bij over dorpspromotie. Wethouder Jan-Leendert van den Heuvel gaat in gesprek met Theo Kemp, voorzitter van LTO-Noord over de toekomst van de agrariers in de polder Bodegraven-Noord en met Karel Mulder over handhaving in het gebied rondom de Reeuwijkse Plassen.

Kortom, een rijkelijk gevuld en gevarieerd programma. Kom gezellig langs in de studio of stem de radio af op 107.8 FM. Kijk hier op de website hoe u radio Bodegraven ook kunt ontvangen via andere kanalen.