Roemloos verlies voor Rohda ’76

20-03-2017 Bodegraven - Tegen het laaggeplaatste Aarlanderveen ging Rohda ’76 roemloos met 1-2 ten onder. Geen enkel moment konden de Bodegravers hun hoge klassering op de ranglijst waarmaken. Op de hobbelige grasmat van De Broekvelden wist Rohda ’76 het de gasten niet moeilijk te maken. Sterker nog, de staartclub nam na een kwartier de leiding. Een vrije trap wisten de bezoekers vrijwel ongehinderd achter doelman

Jeroen Kok te koppen: 0-1. De thuisclub wist daar slechts een schotje van Arnoud Troost tegenover te stellen. Vlak voor tijd kwam Rohda ’76 toch nog langszij. Een bal op de paal caramboleerde via het bovenbeen van Chris Nap in het doel: 1-1. Op dat moment telde Rohda ’76 nog maar tien veldspelers. Coach Boris van Es had zijn drie wissels al gebruikt toen hij Tim van der Werf een kwartier voor tijd geblesseerd zag afhaken. In de slotfase legde Aarlanderveen de Rohda-afweer nog een keer in de luren, 1-2.
Komende zaterdag 25 maart gaat Rohda ’76 op bezoek bij ‘buur’ De Rijnstreek. Om 14.30 uur trappen de teams af op sportpark De Weijpoort.

► Chris Nap kopt achterwaarts. De bal zal echter over het doel verdwijnen. (Foto: Kees v.d. Wilk)