CVC Reeuwijk achterhaalt Nieuwkoop in 2e helft

13-03-2017 Nieuwkoop – Een punt pakken bij Nieuwkoop dat is zo slecht nog niet. En vooral als je bij rust ook nog met een 2-0 achterstand wordt geconfronteerd. Met de uiteindelijke 2-2 puntendeling kan je dan nog wel tevreden zijn. CVC Reeuwijk kende tegen Nieuwkoop een beroerde 1e helft. Al gauw kende de arbiter Nieuwkoop een strafschop toe, nadat CVC-goalie Rob Verwaal een Nieuwkoper ten val had gebracht. Jeffrey Pieterse schoot

onberispelijk binnen: 1-0. Niet veel later lag de bal opnieuw op de Reeuwijkse strafschopstip, nadat arbiter Obradovic voor de 2e keer een onregelmatigheid in de Reeuwijkse verdediging had geconstateerd. Weer gaf Jeffrey Pietserse de Reeuwijkse doelman geen kans: 2-0. Na rust een heel ander beeld. CVC Reeuwijk nam meer en meer de regie van de wedstrijd in handen, terwijl Nieuwkoop verder terugzakte. Toch duurde het nog lang voordat CVC Reeuwijk de aansluitingstreffer te pakken had. Toen de Nieuwkoop-verdediging aarzelde in te grijpen, was Joery Castano niet te beroerd vrij gemakkelijk de 2-1 binnen te tikken. En even later was de gelijkmaker een feit, toen Aksel Koopman op zijn beurt een strafschop verzilverde: 2-2. In de slotfase kreeg CVC Reeuwijk nog een dot van een kans om zelfs als winnaar van het veld te stappen. CVC Reeuwijk heeft nog wel zicht op de 3e plaats, maar dan zal het zeker weer driepunters moeten gaan afleveren.
 

• Bericht: André van Egdom

► Aksel Koopman aan de bal tegen Nieuwkoop. Hij schoot via een strafschop CVC Reeuwijk langs Nieuwkoop: 2-2. (Foto: Rien Hermenet)
► Met tulband wist Norbert van Keulen nog een poosje mee te spelen. Echter in de 2e helft verscheen de CVC-aanvoerder niet meer binnen de lijnen om zijn hoofdwond nog even te laten checken bij de HAP. (Foto: Rien Hermenet)