RVC ’33 pakt nog een punt bij ROAC

13-03-2017 Rijpwetering – RVC ’33 blijft 2e op de ranglijst in 2C. Terwijl de Reeuwijkers moeizaam een punt bemachtigden op ROAC, kwam Foreholte door een gelijkspel ook niet dichterbij. Bij rust keek RVC ’33 tegen een forse 2-0 achterstand  aan.

Toch wist het in de 2e helft de wedstrijd een andere wending te geven. In de rust bracht RVC-trainer Vincent Stolwijk Rens Mathot in het veld voor Erik van Zoest. Al in de eerste minuut na rust leverde dit resultaat op.

Rens Mathot torende bij een corner van Sander Sluijs hoog boven iedereen uit en knikte de aansluitingstreffer tegen de touwen: 2-1. Daarna ging RVC ’33 verder op jacht naar de gelijkmaker. In de slotfase bezorgde Cees de Jong RVC ’33 koppend alsnog de 2-2.

Daarvóór trok de scheidsrechter nog een rode kaart voor een aanvaller van ROAC die RVC-keeper Frank van Leeuwen te grazen nam. En werd  nog een eerdere treffer van Frank Stolwijk ten onrechte wegens hinderlijk buitenspel afgekeurd.
 

► Rens Mathot (nr. 13) klimt in de lucht tegen ROAC. Op de achtergrond Zanzibar Booy die ook nog voor de bal gaat. (Foto: Letty Blanken)