Stichting Groene Hart viert 20-jarig jubileum

12-03-2017 Bodegraven-Reeuwijk - In 2017 zijn de Stichting Groene Hart en Groene Hart kloppend hart gefuseerd tot de nieuwe Stichting Groene Hart en viert Stichting Groene Hart het 20-jarig jubileum. Ter gelegenheid hiervan organiseert de Stichting een feestelijke jubileumbijeenkomst op vrijdag 17 maart 2017 in het gloednieuwe restaurant/congresgebouw Mercatu, gelegen naast het entreegebouw van het onlangs geopende Landal De Reeuwijkse Plassen. 

Deze jubileumbijeenkomst staat in het teken van duurzaamheid: het thema is Duurzaam produceren en recreëren in het Groene Hart. Na een inleiding van Zuid-Hollands Gedeputeerde Adri Bom-Lemstra zullen vier ondernemers een pitch houden over dit onderwerp: Leo Kool van de Johanna Hoeve in Noordeloos,  Henk den Hartog van de Hoeve Hartstocht in Abcoude, Arjan van Esveld van Landal De Reeuwijkse Plassen en Elise Rijnhout van de Zuivelmakers. 
 
Duurzaam gebouwde bungalows Aansluitend is er een rondleiding door park Landal De Reeuwijkse Plassen, met o.a. gelegenheid tot bezichtiging van de receptie met de natuurwinkel en het park met duurzaam gebouwde waterwoningen (300 zonnecollectoren). In enkele woningen zullen bedrijfspresentaties worden gegeven.  De jubileumbijeenkomst is ook de start voor het programma Vier de Lente in het Groene Hart. Ook zal het jubileumnummer van het glossy magazine Groene Hart LDe jubileumbijeenkomst is ook de start voor het programma Vier de Lente in het Groene Hart. Ook zal het jubileumnummer van het glossy magazine Groene Hart Leven worden gepresenteerd.