Innovatief Ondernemen

22 Mrt 2017 - 19:30

Gouda - Innovatie is belangrijk voor alle soorten bedrijven. Toch vragen veel ondernemers zich af hoe ze goed kunnen innoveren, en wat dat precies betekent in hun branche. Om Goudse ondernemers van groot tot klein te inspireren en ondersteunen, verzorgt BNI De Gouwe op woensdag 22 maart de netwerkbijeenkomst Innovatief Ondernemen.

 

 

Innoverende bedrijven maken meer winst en bestaan langer. Om goed te kunnen innoveren heb je kennis nodig, samenwerking en karakter. Karakter, dat heb je zelf. Kennis en samenwerking vind je op het event Innovatief Ondernemen. Slimme, leuke dingen bedenken voor meer bedrijfszekerheid.
 
Topondernemer Loes Koster deelt de succesfactoren om snel in te springen op technische en maatschappelijke ontwikkelingen. Inspirerend voor grote bedrijven tot zelfstandige professionals.
 
Wethouder Jan de Laat belicht de Goudse situatie op het gebied van innovatie. Zodat je dichtbij kunt beginnen om ver te komen.
 
Tijdens het netwerk gedeelte van de avond kom je direct in contact met andere ondernemers om vandaag nog te starten met de toekomst van jouw onderneming.

Innovatief Ondernemen vindt plaats op woensdag 22 maart bij Le Patapouf, Kolkmanstraat 1-3 in Gouda,  19.30 – 22.00 uur. Op de pagina’s van BNI De Gouwe op LinkedIn en Facebook vind je de link om kaarten á 15 euro te bestellen.