Lammetjesmarkt

14 Apr 2017 - 23:00

Montfoort - De Lammetjesmarkt 2017 wordt georganiseerd op Goede vrijdag 14 april en 2 e Paasdag 17 april en vindt voor de 2 e keer plaats.

 

Goede vrijdag 14 April is een dag voor de kinderen. Deze dag kunnen ze hutten bouwen en knutselen. Voor het knutselen is opgave noodzakelijk dit kan via de website http://www.lammetjesmarkt.nl of info@boerhans.nl. Wil je alleen komen timmeren dan is opgave niet nodig.

Tweede Paasdag 17 April wordt de markt georganiseerd. Deze markt is een traditionele vrijmarkt met kleedjes 2 e hands spullen (voor de kinderen) maar ook met kramen braderie. Op deze dag is er weer veel te doen voor de kinderen zoals Clown Bennie Bang, springkussens en een mega zandbak. Ook mogen de aaibare dieren zoals lammetjes, geitjes, kippen, konijnen enz. natuurlijk niet ontbreken. De Paashaas loopt rond en de kinderen kunnen eieren zoeken.

Dit jaar hebben we voor de bezoekers een spectaculaire paardenshow. Er wordt een show opgevoerd in het rijden van steekspellen gebaseerd op de middeleeuwse manier. We sluiten de dag af met de gezellige coverband Witness.

Heeft U interesse voor een marktkraam of wil je een plekje voor een kleedje ( deze is voor 2 e hands spullen gratis ), neem dan contact op met Annette Uitbeijerse via de mail uitbeije@caiway.nl of via de tel. 0348761580.

Boer Hans Activiteiten, Mastwijkerdijk7 te Montdoort. www.boerhans.nl // info@boerhans.nl