Workshop “Vogels om het huis"

30 Mrt 2017 - 20:00

Woerden - Bent u ook zo benieuwd welke vogels bij u in de tuin komen en welk deuntje bij welke vogel hoort? Schrijft u dan in voor onze workshop “Vogels om het huis”. Twee gepassioneerde IVN leden geven een workshop over hoe deze vogels te herkennen op diverse manieren.

 

Donderdagavond 30 maart bij Boer Bert (’s-Gravensloot 14 – Woerden) om 20.00 uur zullen we u via beeld en geluid kennis laten maken met de meest voorkomende vogels en wat u er zelf aan kunt doen om meer vogels naar uw tuin te lokken.

Op zondag 2 april willen we “bij goed weer” nabij het NME Centrum. In Bredius om 9.00 uur starten met een lekker ontbijtje in de buitenlucht. Ondertussen genieten van wat we horen en zien. Daarna nog even de benen strekken met een wandeling in de wijk en zoveel mogelijk vogels te spotten.

Kosten voor deze workshop incl. koffie, thee en ontbijt zijn € 5.00 voor niet leden en € 2.50 voor leden. U kunt zich opgeven bij Hette de Vink, email hettedevink@gmail.com, of 06-12303642. Wilt u nog meer weten van IVN? Kijk dan op www.ivn.nl/woerden