Zuwe Hofpoort regiobus wordt belbus

02-03-2017 Woerden - Patiënten met een afspraak in het Zuwe Hofpoort ziekenhuis die geen vervoersmogelijkheid hebben, kunnen gebruikmaken van de belbus. Zij kunnen bellen naar 088 - 320 97 15 of een mailtje sturen naar belbus@antoniusziekenhuis.nl. De patiënten worden ingepland en op de afgesproken dag en tijd thuis opgehaald en weer thuisgebracht. De belbus rijdt alleen in de regio Woerden en is voor

patiënten, familieleden, mantelzorgers en bezoekers van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis. Het vervoer is gratis en wordt verzorgd door onze vrijwilligers op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur.

De bus rijdt in de gebieden Benschop, Oudewater, Montfoort, Driebruggen, Alphen aan de Rijn, Bodegraven/Reeuwijk, Harmelen, Nieuwkoop, Ronde Venen, Stichtse Vecht, Breukelen, Maarssen en Leidsche Rijn-Vleuten De Meern.

Vanaf 6 maart 2017 komt er ook een pendelbus tussen Zuwe Hofpoort Ziekenhuis en St. Antonius Utrecht en Nieuwegein. De bus start bij het Zuwe Hofpoort in Woerden en rijdt volgens een vaste dienstregeling naar Utrecht en Nieuwegein. De bus is bestemd voor patiënten, familieleden, mantelzorgers en bezoekers van de drie ziekenhuizen.
 
Kijk voor meer informatie op www.zuwehofpoort.nl