Boreftse Eettafel ook in Bodegraven-Noord

27-02-2017 Bodegraven - De Boreftse eettafel in zorgcentrum Rijngaarde is een begrip in Bodegraven. Omdat de Mondriaanzaal  in Bodegraven-Zuid steeds volgeboekt is en daardoor helaas veel mensen worden teleurgesteld, is het idee ontstaan om ook in Bodegraven-Noord een Boreftse Eettafel te organiseren. De Boreftse Eettafel in Bodegraven-Noord is op zoek naar hulp in de keuken en aan tafel.

Op 22 april wil het wijkteam de eerste avond organiseren in De Meent of Vijverhof en men is daarom op zoek naar een aantal mensen die het leuk vinden om twee tot vier keer per jaar met elkaar een goed maal te bereiden en uit te serveren.

Lijkt het u leuk om een mee te doen, het een keer uit te proberen of wilt u hier iets meer over weten? Neem dan contact op met Marius Batelaan 06 51 19 85 94. Een e-mail sturen kan uiteraard ook naar: mariusbatelaan@hetnet.nl

Het wijkteam is niet specifiek op zoek naar keukentoppers maar naar gewone enthousiaste mensen die af en toe wel eens zin hebben om iets voor een ander te doen in een gezellige setting. Met elkaar bepalen ze de menu`s en de taakverdeling zodat eenieder het naar zijn of haar zin heeft. Met elkaar wordt het een gezellige avond.