Meester Kikker

1 Mrt 2017 - 14:00

Bodegraven - Het Evertshuis vertoont de jeugdfilm ‘Meester Kikker’ voor kinderen van 6 jaar en ouder. Een leuke spannende film voor in de voorjaarsvakantie. Het leven van de kinderen uit de klas van Meester Kikker staat namelijk op zijn kop als blijkt dat hun meester soms in een kikker verandert. Het is het begin van een komisch, maar ook spannend avontuur.

Vrolijk, lief, enthousiast; kinderen kunnen zich geen betere leraar wensen dan meester Frans. Zolang je maar niet over kikkers begint. Leerling Sita is zich met haar spreekbeurt over de glibberige beestjes van geen kwaad bewust, maar bij Frans slaat de paniek direct toe. Meester Kikker is een sympathieke en liefdevol vormgegeven bewerking van het gelijknamige boek van Paul van Loon, geregisseerd door Anna van der Heide (bekend van ‘Brammetje Baas’) met onder andere Jeroen Spitzenberger, Georgina Verbaan en Paul Kooij.

Op woensdag 1 maart 2017. Aanvang: 14.00 uur. Jeugdfilm (6+). Ticket: € 6,00 (incl. drankje en iets lekkers) Info: evertshuis.nl