Absolutely Fabulous The Movie

2 Mrt 2017 - 20:30

Bodegraven - Jennifer Saunders en Joanna Lumley zijn samen te zien als het iconische duo Edina en Patsy in Absolutely Fabulous The Movie.

 

Het vreemdste vriendinnenstel van Groot- Brittannië lijkt de moord op Kate Moss op hun geweten te hebben. Op donderdag 2 maart vertoont het Evertshuis deze hilarische film met de personages uit de gelijknamige tv-serie.

Absolutely Fabulous vertoont de absurde levens van zelfverklaarde fashionguru Edina Monsoon en haar aan alcohol- en drugsverslaafde vriendin Patsy Stone. Hun extravagante levensstijl en zogenaamde high profile in de wereld van mode-ontwerpers, modellen en acteurs isoleren hen compleet van het gewone, dagelijkse leven. De ladies leven het luxe leven dat ze gewend zijn: winkelen, drinken en stappen in de meest trendy hot-spots van Londen. Maar wanneer ze beschuldigd worden van moord op topmodel Kate Moss, worden ze het middelpunt van een mediaschandaal. Meedogenloos worden ze achtervolgd door de Paparazzi en zonder een rooie cent vluchten ze naar de speeltuin voor de superrijken; de Franse Rivièra en bedenken een plan om permanent te ‘ontsnappen’ en wederom het goede leven te leven!

Op donderdag 2 maart 2017. Aanvang: 20.30 uur. Ticket: €8,50 (incl. drankje) Info: evershuis.nl