VSTS-schoolvolleybaltoernooi / open trainingen

23-02-2017 Bodegraven - Op zaterdag 18 maart staat de Sporthoeve in het teken van het door Haselkamp & Rosenburg gesponsorde schoolvolleybaltoernooi. Het toernooi start vanaf 09.00 in de ochtend voor de kinderen van groep 5 en 6. Dit toernooi staat in het teken om samen met klasgenootjes een gezellige dag te hebben die nog niet (erg) bekend zijn met volleybal. In de middag mogen de kinderen van groep 7 en 8 hun volleybaltalent laten zien.


Alle basisscholen in Bodegraven en omstreken zijn uitgenodigd om mee te doen en men hoopt namens VSTS er een leuke en sportieve dag van te maken. Het toernooi duurt tot 16.00. Vanaf 16.30 speelt VSTS dames 1 thuis waar alle kinderen voor zijn uitgenodigd om deze wedstrijd vanaf de tribune te zien.
Op sommige scholen is door vrijwilligers van VSTS al een volleybaltraining gegeven om alvast te oefenen. Wil jij ook extra oefenen? Op zaterdag 4 en 11 maart zijn er open volleybaltrainingen voor de kinderen van groep 5 tot en met 8. Deze trainingen zijn van 08.45 tot 10.15 u. in de Sporthoeve.