Pax Christischool wint schoolwaterpolotoernooi

20-02-2017 Bodegraven – Zwembad De Kuil was zaterdagmiddag het decor voor het schoolwaterpolotoernooi van BZ&PC. Onder leiding van Karin Heemskerk en haar 10 vrijwilligers slaagde BZ&PC erin om de 12 deelnemende teams een leuke sportieve middag te bezorgen. De ruim honderd enthousiaste en fanatieke spelertjes speelden 5 wedstrijdjes van 5 minuten. En tussen de wedstrijden door werden de kinderen verrast met limonade en een

ijsje. In een bomvol zwembad De Kuil werden aan het eind van de dag de finalewedstrijden gespeeld. De Pax Christieschool wist in een spannende finale de Da Costaschool te verslaan. In de kleine finale om de derde en vierde plaats trok de Goede Herderschool tegen de Speel- en Werkhoeve aan het langste eind.

► "Waar schiet ik 'm binnen?" Een spelmoment uit de vele schoolwaterpolowedstrijden afgelopen zaterdag in zwembad De Kuil.


• Op zaterdag 27 mei organiseert BZ&PC wederom een zeer groot toernooi “de Kuil-Cup”. Aan dit toernooi nemen 65 teams mee met in totaal bijna 700 jeugdige waterpolospelers in de leeftijdklasse van 10 t/m 17 jaar. Het toernooi vindt plaats in het binnen- en buitenbad van zwembad De Kuil, natuurlijk bent u als bezoeker ook van harte welkom.