Druk turnweekend voor Heres

20-02-2017 Bodegraven - Twee weken geleden debuteerde Rishelle Appel (foto) tijdens de eerste kwalificatiewedstrijd in de 3e divisie. Afgelopen zaterdag mocht ze turnen voor haar 2e kwalificatie. Rishelle starte op de balk waar ze een ijzersterke oefening neerzette. Ze eindigde met een 11.567 wederom op de 4e plaats in het klassement. Ook de vloer, sprong en brug turnde Rishelle zonder fouten. Na deze sterke kwalificatiewedstrijden is het afwachten of

Rishelle door mag stromen naar de districtswedstrijd.

Het turnweekend begon voor het 5e divisieteam Renee van Schaik, Robin van Schaik, Fleur Baas en Annabelle Marrazza met een competitiewedstrijd in Woerden. Dit team is dit seizoen samengesteld met turnsters van OKK Nieuwkoop waardoor ook Nathalie en Myrthe deelnamen aan deze wedstrijd. Ze eindigde op de 4e plaats.

Dit zelfde team mocht in een net iets andere samenstelling ook op zondag een wedstrijd turnen. Deze wedstrijd bestond het team uit Renee van Schaik, Fleur Baas, Annabelle Marrazza en Nadine Naaijkens samen met de turnsters Nathalie Pietersen en Rachel van de Pol van OKK. Op balk eindigde Jeres/OKK als eerste waarbij Fleur, Nathalie en Nadine respectievelijk de 2e, 3e en 4e scores noteerde. Renee was heel sterk op de sprong met de 3e score. Annabelle blonk uit op brug met een 5e plaats. Dit team eindigde uiteindelijk op de 3e plaats.

Ook het samengestelde 4e divisieteam met Heres tunsters Mandy Both en Gaby van den Bos mochten deze zondag turnen. Gaby liet een perfect uitgevoerde wisselspagaatsprong zien op vloer en Mandy turnde een bijna perfecte brugoefening en eindigde daarmee op de 1e plaats. Ze eindigde na 4 toestellen op de 3e plaats.