Toneel: Een kwestie van smaak

24 Mrt 2017 - 20:00

Bodegraven - Flaschback94 speelt op 24 en 25 maart 'Een kwestie van smaak'. Het stuk draait om twee kledingwinkels. Het is een blijspel in drie bedrijven dat traditioneel wordt omlijst door het eigen combo en koor van Flashback.

De spelers repeteren sinds oktober op het stuk. Het stuk speelt zich af in een winkelcentrum, waar een deftige, traditionele herenmodezaak en een vlotte, moderne dameskledingzaak naast elkaar zijn gevestigd. Het stuk vertelt hun verhaal en laat zien wat er gebeurt als de twee tegenpolen moeten samenwerken. De muziek is aan het stuk toegevoegd en speciaal voor de voorstelling uitgekozen. Het zijn bestaande nummers, waarop een nieuwe tekst geschreven is dat aansluit bij het stuk.

Op vrijdag 24 maart 2017 om 20.00 uur. Entree: € 12.50 (incl. consumptie). Locatie: Evertshuis. Info: www.evertshuis.nl

De groep spelers en vrijwilligers werd zo groot, dat besloten werd dit seizoen op te splitsen. Voor het eerst in de geschiedenis van de toneelvereniging speelt Flashback dit theaterseizoen daarom niet één maar twee toneelstukken. Een viertal spelers heeft zich bezig gehouden met een éénakter, dat zij zullen spelen in verzorgings- en bejaardentehuizen. De rest van de groep speelt (zoals gebruikelijk) een groot stuk, dat eind maart te zien zal zijn in het Evertshuis.

De éénakter heet Jopie en Bertus. In de voorstelling die ongeveer een uur duurt, volgen we het wel en wee van een man op leeftijd tijdens zijn eerste dagen in een verzorgingstehuis. Het stuk wordt de komende tijd meerdere malen gespeeld op verschillende locaties.

De eerste voorstelling is gepland op 
15 februari aanstaande, om 14:30 uur in Rijngaarde.
22 februari speelt het viertal in Zorgcentrum Souburgh, Waddinxveen om 19:30 uur en 01 maart aanstaande om 14:30 uur in Driehof  te Hazerswoude Dorp.
Deze kaarten zijn  niet via het Evertshuis te koop.