KPJ Toneel: 'N Privéjet in m'n achtertuin

18 Feb 2017 - 19:32

Bodegraven - De jaarlijkse toneelvoorstelling van KPJ Bodegraven is op 17 en 18 februari in de aula van de  Willibrordschool. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur. De zaal gaat om 19.30 uur open. Met 9 enthousiaste spelers (Patrick Bos, Jacco Maurits, Robin Vos, Anne Vergeer, Loes van Veen, Leendert-Jan van Wensveen, Robbert de Jong, Martijn de Bruin, Inge Moons)is er maanden geoefend om een leuk stuk op de planken te krijgen.

Verhaal:
Boris Antonov, een schatrijke Russische bonbonfabrikant, heeft een poosje via een chatbox gemailed met Wina, een Nederlands meisje. Dat heeft tot “een grote liefde” op afstand geleid. Nu komt hij – met zijn persoonlijke beveiliger als piloot - in zijn privéjet naar ons land gevlogen om persoonlijk kennis te maken. Een “klein probleempje” daarbij is wel, dat Wina bij de correspondentie een foto naar hem heeft gemailed waar niet zij, maar haar vriendin Heleen op staat…Dat leidt natuurlijk tot grenzeloze verwarringen en moeilijkheden. Niet in het minst bij Mart, de vriend van Heleen, waar deze mee samenwoont! De moeilijkheden stapelen zich op, zeker als de overheid zich er ook nog mee gaat bemoeien!

De regie is in handen van Bram Dorresteijn en de souffleuses zijn niemand minder dan Caroline vd Klugt & Rianne vd Gun. Zij hebben allemaal zelf ook jaren meegespeeld. Kaarten zijn verkrijgbaar via de spelers in de voorverkoop voor € 6,-. De kaarten kunnen ook aan de deur gekocht worden. Dan is de prijs €8,-. Het toneelstuk zal opgevoerd worden in de aula van de Willibrordschool. Het adres is Dronenplein 1B te Bodegraven. De voorstelling begint om 20:00 uur, maar de zaal gaat al om 19:30 uur open.