Karin Bloemen

15 Mrt 2017 - 20:00

Gouda - Een aantal maanden geleden vroeg De Goudse Schouwburg aan jonge lokale zangtalenten om filmpjes in te sturen en zo mee te dingen naar een optreden tijdens de show van Karin Bloemen op 15 maart a.s. Geluksvogel Jopke van Dobbenburgh (14) uit Haastrecht werd persoonlijk door La Bloemen uitgekozen om een nummer mee te zingen tijdens haar voorstelling.

Afgelopen zaterdag was Karin in Gouda voor een Nieuwjaarsconcert en daar mocht Jopke Neerlands diva alvast ontmoeten.

Karin en Jopke ontmoetten elkaar in de artiestenfoyer van De Goudse Schouwburg. Jopke: ‘Het was een heel leuk gesprek. We hebben over de voorstelling gesproken. Dat we er samen iets heel gaafs van gaan maken. Karin was heel geïnteresseerd in de dingen die ik doe naast zingen. Ook heb ik gevraagd hoe zij het allemaal doet met haar optredens en kleding.’ Karin Bloemen heeft een lijst van stukken samengesteld waar Jopke zelf een nummer uit mag kiezen.

Vervolgens mag Jopke thuis oefenen en op 15 maart komt ze voor aanvang van de voorstelling samen met Karin soundchecken bij de live band. Voor- en na haar optreden mag Jopke de voorstelling vanuit de coulissen kijken. Dat wordt zonder twijfel een onvergetelijke avond voor het jonge zangtalent!

Voor iedereen die het niet wil missen: er zijn nog kaarten beschikbaar voor ‘Volle Bloei’ van Karin Bloemen op 15 maart om 20.00 uur. Kaarten zijn online te reserveren via www.goudseschouwburg.nl