Sportverkiezing 2016 op 13 januari

13 Jan 2017 - 20:00

Bodegraven - Op vrijdagavond 13 januari 2017 worden in Zalencentrum De Brug in Reeuwijk-Brug de Sportprijzen van de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk uitgereikt. De aanvang is om 20.00 uur. In een avondvullend programma, mogelijk gemaakt door de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk, BBD Groep B.V., Vergeer Holland, Goudriaan Jongerius B.V. en de

Rabobank Bodegraven zullen de prijswinnaars van het jaar 2016 worden gehuldigd. Er vinden huldigingen plaats in de volgende categorieën:
Jeugdsportster, Jeugdsporter, Jeugdsportploeg, Sportvrouw, Sportman, Sportploeg en Trainer van het Jaar alsmede de uitreiking(en) van de Sport Verdiensten Duim(en).Tevens zijn er Sporters met een beperking die in het zonnetje worden gezet . Om deze 30e editie in totaal, maar 6e na het samengaan van beide gemeenten, opnieuw tot een bijzondere te maken, is er vanaf 19.00 uur gelegenheid om gezellig met elkaar het sportjaar te evalueren. Het Gala wordt o.a. omlijst door: The First Ladies. Na afloop van het officiële gedeelte kunt u het glas heffen met alle winnaars. Wij hopen u op deze avond te mogen begroeten en vertrouwen dat ook uw redactionele inbreng zorgt voor een ondersteuning van het motto op dit gala:

Met vriendelijke Sportgroeten,

Namens de organisatie,

Marian van Kippersluis, Patty Flux, Laura Leijendekkers, Dirk Jan Knol, Robin Nieuwhof, Danny de Vries en John Zonderop