Week van het gebed

9 Jan 2017 - 21:53

Bodegraven - Van 15 tot 22 januari  wordt in Bodegraven weer de Week van Gebed gehouden. Het bijzondere is dat dit jaar alle Christelijke kerken van Bodegraven de actie ondersteunen. Van maandag tot en met zaterdag  worden dagelijks van 19.15 uur tot 19.50 uur gebedsbijeenkomsten gehouden. Daarvoor zijn de deelnemers steeds te gast  in een andere kerk bij een andere kerkelijke gemeente of geloofsgemeenschap. De bijeenkomsten zullen de sfeer hebben van de betreffende kerk of geloofsgemeenschap.Ma 16 jan.  Hervormd Bodegraven, in het koor van de Dorpskerk,  op de Markt
Di   17 jan.   RK Geloofsgemeenschap St Willibrordus, St Willibrorduskerk, Overtocht
Wo 18 jan.  Emmaüsgemeente PKN, Lutherkerk, Marktstraat
Do  19 jan.  Pinkstergemeente De Morgenstond, Salvatorkerk, Vrije Nesse
Vr   20 jan.  Gereformeerde kerk Vrijgemaakt, Ichtuskerk, Stationsweg
Za  21 jan.  Gereformeerde Gemeente, Bethelkerk, Dronensingel 
De Week van Gebed (voor de eenheid) is een initiatief van de landelijke Raad van Kerken en MissieNederland, samenwerkingsverbanden van christenen, kerken en organisaties.
Dit jaar staat de Week van Gebed in het teken van verzoening en terugblikken op 500 jaar Reformatie. De centrale tekst is 2 Korintiërs 5:14-20, waarin we worden opgeroepen tot verzoening.
Wij worden uitgenodigd om samen te bidden en na te denken, maar dit ook om te zetten in daden: elkaar fysiek of symbolisch de hand te schudden. Wellicht is het antwoord die verwarmende glimlach en begrip.
Iedereen is van harte welkom bij deze bijeenkomsten.
Voor meer informatie kunt u kijken op www.weekvangebed.nl  of contact opnemen met Jan Kromwijk, e-mail  jan.m.kromwijk@gmail.com of tel. 06-10337988.