Vaarontheffing kan alleen digitaal worden aangevraagd

04-01-2017 Reeuwijk - Met ingang van 1 januari 2017 kan een vaarontheffing met de looptijd van een jaar voor de Reeuwijkse plassen alleen nog digitaal aangevraagd worden op vaarontheffingen.stichtingveen.nl. Na het aanmaken van een account kan de aanvrager daar het vaartuig registreren. Daarna kan de gewenste vaarontheffing via iDEAL betaald worden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de ontheffing toegezonden.

Een vaarontheffing digitaal aanvragen bespaart kosten en het betalen en de administratieve verwerking gaan sneller. Het account biedt de aanvrager ook de mogelijkheid zelf vaartuigen toe te voegen of te verwijderen, het adres te wijzigen, etc.

Aan het eind van het kalenderjaar ontvangt de ontheffinghouder een mail, waarin deze attent wordt gemaakt op het aanvragen van de vaarontheffing voor het komende jaar.

Vaarontheffingen voor een kortere periode kunnen behalve via de digitale weg, ook worden afgehaald en contant afgerekend bij het restaurant aan de Korssedijk 32 of bij de jachtwef aan de Platteweg 33.

Kijk voor meer informate op de website van Stichting Veen