33ste Snertloop RVC ’33 op 7 januari

31-12-2016 Reeuwijk-Dorp - Voor de 33ste keer organiseert RVC op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar (7 januari 2017) de zogenaamde “Snertloop”. De Snertloop is een (hard)loopwedstrijd van 4,2 km, gelopen vanaf het van het RVC-complex via Kaagjesland, Reewal, Zwarteweg, Middelburgseweg, Kaagjesland en de finish op het Kaagplein. In verband met de verkeersveiligheid zal de finish op het parkeerterrein voor de kantine zijn. Om de afstand gelijk

te houden zal er op Kaagjesland iets verder richting de Reewal gestart worden. Voor de jeugd is dit jaar het parcours veranderd. Ze zullen niet hun rondjes door de ‘Nieuwbouw’ lopen, maar rond de voetbalvelden. Door sponsoring van Vergeer Holland en Sportclub Reeuwijk kan de snertloop met zijn tijd meegaan. De tijd zal dit jaar elektronisch geregistreerd worden.

Goed doel:
Het inschrijfgeld van de snertloop wordt, net als ieder jaar, ook dit jaar weer geschonken aan een goed doel. Het goede doel voor dit jaar is MATCHIS, het Nederlands centrum voor stamceldonoren: www.matchis.nl

Inschrijven:
Je kunt je nu hier al inschrijven via de site. Dat kan tot vrijdag 6 januari 20:00 uur. Je kunt je ook op zaterdag in de kantine inschrijven voor aanvang van de Snertloop.
Het startgeld (t/m 10 jaar 1 euro, vanaf 11 jaar 2 euro) wordt betaald bij het afhalen van het startnummer op 7 januari in de RVC-kantine. Uiteraard zal er na de Snertloop weer voor iedereen gratis een kom snert of warme chocolademelk klaarstaan en is er alle tijd om nog even na te praten over de verrichte prestaties. Op de website www.rvc33.nl > clubinfo > evenementen > snertloop, zijn alle tijden die gelopen zijn vanaf 1985, te bekijken.

Alle gegevens over de snertloop op een rijtje:
13.00 uur: start inschrijving
13.30 uur: Startschot jeugd tot en met 10 jaar en wandelaars
14.15 uur: Prijsuitreiking jeugd tot en met 10 jaar
15.00 uur: Startschot Senioren, Junioren, pupillen (jongens en meisjes ouder dan 10 jaar) 4,2 km.
16.15 uur: Toelichting goede doel.
16.30 uur: Prijsuitreiking en bekendmaking geldbedrag voor het goede doel.