De Florijn genomineerd voor ondernemer van het jaar

28-12-2016 Gouda - De genomineerde bedrijven voor het Business Event Midden Holland, dat op 16 januari aanstaande voor de derde maal gehouden wordt, zijn bekend gemaakt. De Florijn uit Nieuwerbrug is genomineerd in de categorie Horeca & Detailhandel. De andere genomineerden in die categorie zijn Choco-Kado De Berekuil en Jan Dros Puur Natuur.  Acacia Water, Melkvee en Kaasboerderij Schep

en Eteck Energie Bedrijven B.V. nemen het tegen elkaar op in de categorie MKB. Genomineerd in de categorie Grootzakelijk zijn ETTU, Otolift Trapliften en Porta Nova.

De genomineerden kregen 17 november de mogelijkheid zich middels een elevator pitch te presenteren aan de jury en de businesspartners. Aan de hand van de intake bijeenkomst en de reeds ingevulde motivatieformulieren kon de jury zich goed voorbereiden op de bedrijfsbezoeken. Een rondleiding, kennismaking met de medewerkers en het daadwerkelijk deelnemen in het bedrijf gaf een goed beeld van deze parels van bedrijven. De uitreiking vindt plaats op 16 januari in de Goudse Schouwburg.