Club van Honderd Rohda ’76 verwelkomt 100e lid

26-12-2016 Bodegraven - Hij luistert naar de naam Fred Verzijl. De speler van het 8e elftal van Rohda ’76 meldde zich onlangs als 100e lid van de Club van Honderd van Rohda’76. Die vreugdevolle gebeurtenis liet het bestuur van de Club van Honderd niet ongemerkt voorbijgaan. Verzijl kreeg uit handen van voorzitter Ad van den Herik een lekkernij en een tegoedbon voor de feestdagen. ,,Doordat we de grens van 100 leden hebben overschreden, kunnen we nog

meer investeren in verbeteringen bij Rohda ’76. Verbeteringen waarvoor binnen de reguliere verenigingsbegroting geen financiële ruimte is,’’ laat Van den Herik na de succesvolle ledenwerfactie weten. Leden van de Club van Honderd betalen jaarlijks 50 euro. Ieder lid ontvangt een pasje. Op vertoon daarvan krijgen zij aantrekkelijke kortingen bij diverse ondernemers in het dorp. Wie zijn pas gedurende het hele jaar handig gebruikt, kan zelfs zijn contributie terugverdienen. De Club van Honderd van Rohda ’76 is in 1993 opgericht. In die bijna 25 jaar investeerde zij meer dan 100.000 euro. Een tribune, 2 nieuwe kleedkamers, veldverlichting, een speeltuin en dug-outs zijn daar enkele voorbeelden van. Momenteel spaart de Club van Honderd voor een nieuwe materialenopslag. Die moet de bestaande desolate zeecontainers vervangen.
 

► Fred Verzijl (l) ontvangt van voorzitter Ad van den Herik enkele presentjes. Rechts penningmeester Marcel de Koning. Secretaris Dennis Lutjes ontbreekt op de foto. (Foto: Danny de Vries)