Dodelijk auto-ongeval in Ruige Weide

25-12-2016 Oudewater - Na een ernstig verkeersongeval in de Ruige Weide is tijdens kerstnacht een 23-jarige vrouw uit Hekendorp overleden. Een 19-jarige vrouw, ook uit Hekendorp, raakte ernstig gewond. Een 21-jarige man uit Gouda raakte onderkoeld maar is wel aanspreekbaar.
 

Omstreeks 18.35 uur kreeg de politie een melding dat een auto te water was geraakt in een sloot. De brandweer haalde de drie inzittenden uit de auto. De twee vrouwen moesten worden gereanimeerd. Alle drie inzittenden werden overgebracht naar een ziekenhuis, waar de 23-jarige vrouw later overleed.

De politie is direct een onderzoek gestart. De toedracht van het ongeval is nog niet bekend. De politie komt graag in contact met twee vrouwelijke inzittenden van een andere auto die geen telefoon bij zich hadden en andere weggebruikers wenkten om de hulpdiensten te waarschuwen. Bent of kent u deze vrouw(en)? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 88 44. Een woordvoerder van de politie vertelt in 'Het Praathuis' over het ongeval. De inzittenden werden overgebracht naar een ziekenhuis, waar de 23-jarige vrouw later overleed.

Luister hier naar de woordvoerder van de politie