André het Astronautje

4 Jan 2017 - 14:00

Gouda - In de kerstvakantie komt de voorstelling ‘André het Astronautje’ naar Gouda. Welk kind droomt er niet van om astronaut te worden? Met een raket de ruimte in! Op woensdag 4 januari om 14.00 uur. Voor kinderen vanaf 4 jaar. www.goudseschouwburg.nl

 

Astronaut André Kuipers mocht maar liefst twee keer een ruimtereis maken en de laatste keer schreef hij ‘André het astronautje’ voor zijn kinderen. Een verhaal over vriendschap, raketten, muizen, astronauten en kaasfondue. Dit eerste boek ter wereld dat in de ruimte is geschreven, is nu vertaald naar een muzikale voorstelling met liedjes van Claudia de Breij.

‘Voor kinderen is de voorstelling niet alleen een mooi ruimte-avontuur om naar te kijken, ze leren óók hoe leuk wetenschap en techniek zijn!’, aldus André Kuipers. Ready for take-off!

Alle kinderen die een zelfgemaakte raket meenemen ontvangen een gratis cd van de voorstelling. Ook kan er naar hartenlust gekleurd worden, is er boekenverkoop én mag iedereen verkleed als astronaut of als raket op de foto!