Veel belangstelling voor kerstconcert koor Fabulous!

20-12-2016 Bodegraven - Koor Fabulous! gaf afgelopen zondag haar uitverkochte kerstconcert. Onder leiding van dirigent Maurits Draijer brachten de bijna 70 zangeressen van Fabulous! weer een zeer divers kerstrepertoire ten gehore. Van het bekende ‘Underneath the tree’ van Kelly Clarkson, het indrukwekkende ‘Mary, did you know?’ tot het soulvolle ‘Please come home for Christmas’; het publiek bleef

geboeid en enthousiast. Het geheel werd nog afgewisseld door een solist, duo en kwartet vanuit het koor en ook in de koorstukken werd er door diverse solisten een prachtige bijdrage aan het geheel geleverd.

Als uitsmijter werd op semi-klassieke wijze ‘Merry Christmas Mozart’ ingezet door het koor. Met deze mix van teksten van traditionele kerstliedjes op de melodie van werken van Mozart werd het publiek nog een laatste keer deze middag verrast door de veelzijdigheid van Fabulous!, wat eindigde in een staande ovatie.

De tweede helft van deze muzikale kerstmiddag stond in het teken van de sing-along. Met ruim 300 mensen werd er rondom de vleugel uit volle borst meegezongen door koor en publiek. Dit leverde een hoop mooie klanken, veel gezelligheid en enthousiasme en een enorm saamhorigheidsgevoel op! Kortom: deze tweede editie van het kerstconcert en sing-along van koor Fabulous! was weer een groot succes. Hopelijk volgt er volgend jaar ook een derde keer!

Heeft u deze gezellige, muzikale kerstmiddag gemist? Op 1e Kerstdag zal het concert om 20.00 uur worden uitgezonden op Radio Bodegraven. Ook kunt u binnenkort de filmpjes van het concert vinden op www.youtube.com/koorfabulous