Bloemenzaak in Broekvelden gaat sluiten

20-12-2016 Bodegraven - Sinds de bloemenwinkel van de Vrije Nesse naar Broekvelden is verhuisd, is de klandizie enorm terug gelopen. Een dreigend faillissement leidt ertoe dat de bloemeninkel haar deuren moet sluiten. In de maand januari blijft de winkel nog open voor de verkoop van bloemen en planten en de uitverkoop van potterie en winkelinventaris.
 

Terug naar de oude locatie is niet meer mogelijk. Wel is er volgend jaar uitzicht op een standplaats bij de Salvatorkerk aan de Vrije Nesse op vrijdag.

Eigenaar Fred Klever: “De oorzaak heb ik nog niet direct kunnen achterhalen. Het valt mij zeer zwaar. De winkel ziet er supermooi uit en mijn personeel levert al zeven jaar een belangrijk aandeel in het succes van de winkel. Het aantal klanten is echter aanzienlijk minder dan in mijn oude winkel. Mijn hoop was aanvangen met een gelijke omzet en dan de nieuwe winkel in de toekomst te laten groeien. Door het uitblijvende resultaat moet ik met ingang van januari 2017 afscheid nemen van mijn verkoopteam en ben ik genoodzaakt mijn winkel per 1 februari 2017 te sluiten.”