Film - Me before you

28 Dec 2016 - 20:00

Bodegraven - De film is gebaseerd op het succesvolle boek ‘Voor jou’ van Jojo Moyes. Op woensdagavond 28 december om 20.30 uur. De entree bedraagt €8.50 (inclusief pauzedrankje). Tickets zijn te koop via de website www.evertshuis.nl

Louisa ‘Lou’ Clark woont in een afgelegen dorpje op het Engelse platteland. Zonder duidelijke richting in haar leven, hopt de eigenzinnige en creatieve 26-jarige van baan naar baan, voornamelijk om het hoofd boven water te houden. Haar sprankelende, vrolijke voorkomen wordt op de proef gesteld, wanneer ze weer eens switcht van baan.

Ze wordt ingehuurd om de zorg op zich te nemen van Will Traynor, een welgestelde jonge bankier wiens leven na een ongeluk compleet is veranderd. Hij was een echte avonturier, maar zijn handicap heeft hem cynisch gemaakt en zijn levenslust is verdwenen. Louisa is vastberaden hem ervan te overtuigen dat het leven zeker nog zin heeft. Ze brengen samen veel tijd door en langzaamaan merken ze dat, door al hun belevenissen, zowel hun leven als hart een richting heeft gekozen, waarvan ze beiden niet wisten dat deze bestond.