Ouderen genieten van Muzikale Kerstontmoeting

18-12-2016 Bodegraven - De ruim 110 ouderen die uitgenodigd waren door de Lions Club Bodegraven voor de tiende editie van de Muzikale kerstontmoeting, die afgelopen donderdag in het Evertshuis werd gehouden, hebben volop genoten van de avond. Ze werden dan ook enorm verwend door de Lions. Voor alles werd gezorgd. De gasten werden thuis opgehaald en op tijd weer thuisgebracht zodat de thuiszorg niet voor een dichte deur kwam te staan.

Iedereen werd hoffelijk ontvangen, de jassen werden aangenomen en na afloop weer aangedragen. Tussen de optredens door was er genoeg tijd om gezellig met elkaar te praten.

Enkele ouderen vertelden dat ze de diavoorstelling die werd vertoond tijdens het optreden van kinderkoor “Cantarellen” uit Reeuwijk erg leuk vonden. Het koor staat onder leiding van Annelies van der Werf en werd op de vleugel begeleid door Maria Dorresteijn. Na een pauze werd het kerstverhaal “De Cavalier” voorgelezen door Nanda van Beek met een passende en heel creatieve muzikale omlijsting door Els Verburg. Het optreden van het zeventig zangeressen tellende koor Fabulous! uit Bodegraven onder leiding van de dirigent Maurits Draaier was een geweldig slot van de avond.Rond 22.00 uur werd iedereen weer thuisgebracht. Het "gele busje" van Deur tot Deur bracht een hele groep ouderen naar Rijngaarde, anderen werden door de Lions met de auto naar thuis gebracht. De avond werd gesponsord door plaatselijke middenstanders met lekkere hapjes en drankjes. Iedereen kreeg een kerststaaf mee naar huis.

De ouderen die uitgenodigd zijn kunnen ook weer andere ouderen aanmelden zodat het adressenbestand steeds verder wordt uitgebreid.