Atleten SC Reeuwijk lopen Gouda Cross

14-12-2016 Gouda - Zaterdag 10 december vond in Gouda de kaas & stroopwafelcross plaats. Dit is de derde cross van het Zuid-Holland Midden crosscompetitie. De organiserende vereniging had een mooi parcours uitgezet op de geluidswal vlakbij de atletiekbaan. Sportclub Reeuwijk stond met 16 atleten aan de start in de verschillende categorieën. Bij de jongens pupillen A 1e jaars finishte Rick van Duin op een 11e plaats. Alicia v.d. Brink finishte bij de meisjes

pupillen A 2e jaars op een negende plaats, haar broer Michael eindigde in dezelfde categorie maar dan bij de jongens op een tiende plaats. Bij de jongens junioren D finishte Robin de Haan overall als derde maar bij de eerste jaars als eerste. Wessel Baas was goed voor overall op een tiende plaats te finishen maar in bij de eerste jaars op een vijfde plaats. Robin Droog finishte bij de meisjes junioren C op een achtste plaats. Ko Heij finishte bij de mannen masters 50 op een vijfde plaats.
Overige uitslagen in de verschillende categorieën; Lise Droog 16e, Jochem Hofland 20e; Roy van Rijn 32e; Sven van Wijk 27e; Alfred van Klaveren 5e; Vincent Kalkhoven 16e; Brigit Droog 6e; Frans van Zoest 17e; Wim Verkleij 5e.