VSTS H1 naar simpele 4-0 zege | Ook ruime zege voor VSTS D1

14-12-2016 Bodegraven – VSTS H1 behaalde een simpele 4-0 zege op VV Haaglanden 3. Na een scherpe start werden de verhoudingen al snel duidelijk. VV Haaglanden bood, op een buitenspeler na, weinig tegenstand en VSTS kon vrij eenvoudig z’n eigen spel spelen. Met een overtuigende setstand van 25-13 werd de eerste set makkelijk binnen gesleept. De tweede set werd lastiger. Na een slordige set start van VSTS had VV Haaglanden een voorsprong van ongeveer

7 punten opgebouwd. Even bij elkaar komen en alles weer organiseren en door… bleek genoeg te zijn om ook de 2e set met 25-18 binnen te halen. De 3e en 4e set hadden dezelfde eindstand als de eerste. De tegenstander bood weinig verweer en met nog tweemaal 25-13 op het bord was de eerste 4-0 overwinning voor VSTS H1 binnen. VSTS H1 staat nu 7e op de ranglijst staan.
 

• Ook de dames van VSTS boekten een ruime zege. Hekkensluiter Taurus 2 werd ook met 4-0 verslagen. Vrijdag a.s. speelt VSTS D1 nog tegen Gemini-Kangeroes dames 1, in Voorschoten om 21.00uur. De dames uit Voorschoten staan op een derde plaats dus het belooft een spannende match te worden.