Open Dag De Oude Zustertuin op Koningsdag gaat door

12-12-2016 Bodegraven - Het bestuur en de Open Dag Commissie van De Oude Zustertuin zijn verheugd dat de organisatiecommissie voor de Open Dag weer op sterkte is. Dit betekent dat de traditionele Open Dag op Koningsdag, voorheen Koninginnedag, weer georganiseerd wordt. Dit zal komend jaar zijn op 27 april 2017.

 

Commissie bestond nog uit twee leden
Na de Open Dag van 2016 hebben een aantal vrijwilligers afscheid genomen, waardoor de Open Dag Commissie met nog maar twee mensen achterbleef. In september 2016 heeft dit tot publicaties geleid, waarin het bestuur kenbaar heeft gemaakt dat dit geen basis is om een feest van deze omvang te kunnen organiseren. Uit de daaropvolgende reacties zijn er voldoende mensen bereid gevonden om tot de commissie toe te treden.

Nieuwe commissieleden

Brigitte Schouten, Open Dag Commissie: “De reacties op Facebook waren hartverwarmend. De Open Dag leeft in het dorp en is een vaste waarde geworden. De nieuwe commissieleden zijn heel enthousiast en pikten het bij de eerste vergadering goed op. Het format van de Open Dag is al jaren een succes en daar verandert weinig aan. Het wordt een lekkere en gezellige Open Dag, zoals ieder jaar. Gelukkig!’

Open dag gaat 27 april door
Het bestuur is verheugd dat de commissie weer op sterkte is. Het besluit om niet tot het organiseren van de Open Dag over te gaan was dichtbij, maar gelukkig is dit moment uitgebleven. Naast dat de Open Dag een begrip is in Bodegraven, zou het afblazen van de Open Dag financieel de continuïteit van De Oude Zustertuin in gevaar kunnen brengen.

Nog mee vrijwilligers nodig
Mochten mensen dit bericht lezen en voelen dat ze een kans hebben gemist, dan is er geen nood. De Oude Zustertuin zoekt nog diverse vrijwilligers voor onder meer dierenverzorging, de Bouwploeg en de Activiteitencommissie. Op onze website, www.DeOudeZustertuin.nl leest u meer informatie.