Hans Liberg neemt afscheid van het theaterleven

13 Jan 2017 - 20:00

Gouda - Hans Liberg treedt op 13 en 14 januari op in de Goudse Schouburg. Na vijfendertig jaar continu in de theaters te hebben gestaan, heeft Hans Liberg besloten om een pitstop in te lassen. De Nederlandse musicoloog en cabaretier speelde jaarlijks meer dan honderd voorstellingen. Niet alleen in Nederland, maar ook in Engeland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Duitsland was Hans Liberg jarenlang op het podium te bewonderen.

Hans Liberg stopt echter niet per direct. Komend seizoen is hij nog met ‘Trálálálá voor iederéén!!’, zijn zeventiende voorstelling. Het is een supra-internationale show, vol humor en met muziek overal vandaan, op tientallen instrumenten, die Hans Liberg zoveel mogelijk zelf zal bespelen. En ondertussen leer je d'r óók nog wat van. Dé ideale muziekles.

Wanneer Hans Liberg op 3 mei 2017 de laatste show heeft gegeven, trekt hij zich terug uit het theater. “Ik wil me meer gaan verdiepen in de muziek en de beeldende kunst” laat Liberg  eten. “Na het behalen van mijn gymnasiumdiploma ben ik muziekwetenschap gaan studeren en dat blijft mijn eerste grote liefde. Daar wil ik nu naar terug. “

Op 13 en 14 januari 2017 in De Goudse Schouwburg. De kaarten zijn online te reserveren via www.goudseschouwburg.nl, bij de kassa aan de Boelekade of telefonisch via 0182- 513 750.