Voetbalprogramma 19/20 mei

 ► 19 mei:  
 2C | Nieuwkoop - CVC Reeuwijk 1 - 2
 3A | WDS - Koudekerk 2 - 4
 4C I NSV '46 - Rohda '76 3 - 0
 4C I Rijnstreek - SPV '81 3 - 3
 ► 20 mei:  
 1B | Spartaan '20 - RVC '33 14.00 u
 3C | Bodegraven - Gouderak 14.00 u
 3C | Cabauw - ESTO 14.00 u

CVC Reeuwijk wint cruciaal degradatieduel (+ radioverslag)

20-05-2018 Nieuwkoop – De wereld ziet er voor CVC Reeuwijk na afgelopen zaterdag er weer heel anders uit. De Reeuwijkers wonnen het cruciale degradatieduel in en tegen Nieuwkoop. In een zenuwslopende wedstrijd trok CVC met 1-2 aan het langste eind. Daardoor zijn de rollen omgedraaid tussen beide ploegen die moeten uitmaken wie van de twee rechtstreeks moet degraderen. Nu staat Nieuwkoop laatste en Reeuwijk met 2 punten meer

Crowdfunding voor BuurtAED in Bodegraven gestart

19-05-2018 Bodegraven - In Bodegraven is een crowdfunding actie gestart voor een BuurtAED. Jolanda van der Kleij en Jose Stolwijk starten de inzamelingsactie om samen met buurtgenoten hun straat en de buurt rondom Noordzijde 49 hartveiliger te maken. Op dit moment zijn er nog te weinig openbaar toegankelijke en geregistreerde AED’s in het land. Dit belemmert snelle hulp bij een hartstilstand.

Extra plekken vrijgekomen bij de huttenbouw

19-05-2018 Bodegraven - Afgelopen woensdag hebben de inschrijvingen voor de kinderen van de Vakantiespelen 2018  in Bodegraven plaatsgevonden.Ook dit jaar stroomden de inschrijvingen weer met een rap tempo binnen. Ondanks dat er dit jaar ruim 250 extra plekken zijn ten opzichte van vorig jaar, waren na 10 minuten alle groepen zo goed als gevuld.

 

Street Art Festival en Kunst op en in het Evertshuis

18-05-2018 Bodegraven - In het kader van het komende “Street Art Festival Bodegraven-Reeuwijk” beet de internationaal bekende urban artist Marcus Debie uit Sittard de spits af door in vier dagen de gevel van het Evertshuis met gebruikmaking van spuitbussen te voorzien van een echt oogstrelend kunstwerk. Meerdere artiesten zullen vanaf zaterdag bezig zijn om ook op andere plekken hun kunst aan te brengen waaronder 3D werken op de straat.

Opnieuw label verkeersveiligheid De Regenboog

18-05-2018 Reeuwijk Woendagochtend 17 mei  zagen de kinderen opeens een heel grote opblaaszebra in de hal van de school staan. Wat zou er toch aan de hand zijn? Jurre uit groep 4 koppelde al snel deze zebra aan de lessen van School op Seef. En dat klopte ook, want voor de tweede keer ontving De Regenboog het "Label School op Seef".

 

23 kinderen behalen zwemdiploma B

18-05-2018 Bodegraven Op woensdag 16 mei mochten 23 kinderen aan het einde van de middag hun zwemdiploma B in ontvangst nemen. Alle kinderen hebben alle eisen van het examen gehaald en mochten daarna nog op de foto met onze zwemmascotte Swimpy. Iedereen van harte gefeliciteerd!!

 

Willem den Besten presenteert tweede boek (+ interview)

17-05-2018 Bodegraven – Na het succes van zijn eerste boek “Winnaars kun je máken”, dat vooral in de trainerswereld grote waardering kreeg, presenteert Willem den Besten (foto) a.s. zaterdag 19 mei z’n tweede boek. Terwijl in z’n eerste boek zijn succesvolle periode als trainer bij Jodan Boys werd beschreven, komt in z’n tweede boek “Presteren moet je léren” de periode bij XerxesDZB aanbod. De presentatie van z’n nieuwe boek vindt dan ook zaterdagmiddag

Wethouders coalitie 2018-2022 geïnstalleerd

16-05-2018 Bodegraven - Reeuwijk -  Woensdagavond werd in de gemeenteraadsvergadering afscheid genomen van twee vertrekkende wethouders, Laura Leijendekkers en Martien Kromwijk, waarna de wethouders in de nieuwe coalitie 2018-2022 geïnstalleerd en beëdigd werden. Drie wethouders zijn bekend van de vorige coalitie en nieuw zijn twee wethouders: Mw. drs I.C.J. Nieuwenhuizen en Dhr R. Smits.

Vier organisaties collecteren voor Oranje Fonds

16-05-2018 Bodegraven-Reeuwijk - In Bodegraven-Reeuwijk wordt van 22 tot en met 26 mei gecollecteerd voor een socialer Nederland. Vier organisaties uit Bodegraven-Reeuwijk doen deze week mee aan de Oranje Fonds Collecte. Met de opbrengsten steunen zij projecten die bijvoorbeeld eenzaamheid en armoede bestrijden in Zuid-Holland. Daarnaast kunnen zij hiermee hun eigen organisaties draaiende houden. Foto: Oranje Fonds - Bart Homburg. 

Inhoud syndiceren