Voetbalprogramma (beker) voor 20 februari

   
      
 ► Districtsbeker West II - 1/16 finale:  
      RVC '33 - RKAVV 20.15 u 
   
   
   

Debat van 8 februari in Reeuwijk-Brug op TV Bodegraven

Deze week is vanaf zondag 18 februari 21.00 uur het debat te zien op tv Bodegraven dat 8 februari is gehouden in Reeuwijk-Brug. Het debat wordt deze week iedere dag om 21.00 uur uitgezonden en duurt 2  uur. Kijk voor de ontvangstmogelijkheden op deze website bij TV.kabelkrant.

Vriendenschaar laat Nexus ontsnappen

20-02-2018 Bodegraven – Intense vreugde en diepe teleurstelling lagen voor Vriendenschaar heel dicht bij elkaar. In het cruciale duel voor lijfsbehoud tegen Nexus leek Vriendenschaar in de laatste minuut de vis op het droge. Justin Kersseboom mikte koelbloedig de 14-13 door de korf. Het jonge korfbaltalent (A-junior!) veroorzaakte een eruptie aan vreugde bij de Vriendenschaar-supporters. Nog geen 15 seconden later gunde de scheidsrechter

Dennis Olman ook volgend seizoen trainer bij RVC '33

20-02-2018 Reeuwijk-Brug - Ook volgend seizoen is Dennis Olman (foto) nog trainer bij RVC '33. Olman die dit seizoen het stokje overnam van Vincent Stolwijk plakt er dus nog een jaartje aan vast. Aan het begin van dit seizoen moest hij proberen RVC '33 te behouden voor de 1e klas. Of dat gaat lukken, is nog de vraag. Momenteel staat RVC '33 op de 12e plaats en dat is nog een p/d nacompetitieplek. Opschuiven naar de veilige 11e plek wordt voor alsnog een lastig

ESTO wint plichtmatig van Gouderak: 1-3

19-02-2018 Gouderak – Het blijven lastige potjes op de Kattendijk in Gouderak. Het veld is soms, ook nu weer, moeilijk bespeelbaar en dat speelt wel degelijk een rol. Het werd mede daardoor voor ESTO tegen de hekkensluiter in 3C niet echt een gemakkelijke wedstrijd. Na een kwartiertje schoot Wouter-Jan Bos een vrije trap in de korte hoek. Daarmee zette hij ESTO op een verdiende 0-1 voorsprong. Tien minuten later werd zijn corner door Job van Welie

Prinses Beatrixschool heeft een advocaat in de klas.

19-02-2018 Bodegraven - Met een échte advocaat in de klas speelden de leerlingen van groep 7 van de Pr. Beatrixschool rechtszaken na. De leerlingen schreven een pleitnota en bedachten goede argumenten. De rechters stelden goede vragen en namen een besluit. De leerlingen weten nu hoe het er aan toegaat bij de rechtbank.

 

Kinderraad in raadszaal van Bodegraven-Reeuwijk

19-02-2018 Bodegraven - Volle bak in de raadszaal van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk: donderdag 15 februari hielden leerlingen uit groep 8 van OBS De Venen uit Reeuwijk hier een echte Kinderraad. Op maandag 19 februari was het de beurt aan leerlingen uit groep 7/8 van OBS ‘t Vogelnest uit Bodegraven.
In de klas hadden de leerlingen vooraf twee stellingen geformuleerd en daar stemden hun politieke partijen voor of tegen.

Boreftse eettafel

19-02-2018 Bodegraven De tweede Boreftse eettafel van dit jaar vond plaats in Rijngaarde op 10 februari  jl.
Ondanks de heersende griep en het begin van de Olympische Spelen op de TV, waren 40 gasten benieuwd naar wat de vrijwilligers van het kookteam uit Bodegraven Noord voor hen hadden bereid.

 

 

Bodegraven weer terug op aarde

19-02-2018 Bodegraven – Haastrecht zette Bodegraven terug op aarde. De koploper in de 2e periode ging met 1-3 teleurstellend onderuit. Het was nauwelijks te bevatten hoe Bodegraven zelf schutterde in de verdediging. Na 11 min. verspeelde Bojan Lazic knullig de bal die daarmee Haastrecht simpel aan de 0-1 hielp. Daar bleef het niet bij, want daarna bleef Bodegraven cadeautjes uitdelen. Haastrecht was niet te beroerd die uit te pakken: 0-3.

Ook Valken ’68 een maatje te groot voor CVC Reeuwijk

19-02-2018 Reeuwijk-Brug – De verwachting voor een resultaat tegen Valken ’68 was al bij CVC Reeuwijk niet groot. En dat werd nog meer versterkt door de afwezigheid van het aanvalsduo Joep van Keulen en Tom Verwaal. Opnieuw moest trainer Gerard van Ruitenburg improviseren voor nog een representatieve aanval. En zo kwam Aksel Koopman samen met de teruggekeerde Sven de Jong in de voorste linie terecht.

Inhoud syndiceren