Agenda

Door op volgende te klikken onderaan deze pagina, kunt u nog veel meer agendaberichten zien.

Expositie bij HOEK 29

18 Jul 2017 - 20:00 28 Jul 2017 - 20:00

Bodegraven - Van 10 juli tot 12 augustus  exposeren Hesam Kakay, Christine van der Ree en Annemarie Timmer in Hoek 29.Hesam Kakay  schildert voornamelijk met acryl ,dat hij een rijk gevoelsleven bezit mag blijken uit de abstracte, kleurrijke en tot in detail uitgewerkte schilderijen. 

Varen door nieuw leven in het veen

28 Jul 2017 - 14:00

Nieuwkoop - Zeven waterrijke natuurgebieden van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer krijgen op dit moment een geweldige impuls. Dankzij herstelwerk krijgen ze een verjongingskuur. Daardoor verbeteren de leefomstandigheden van zeldzame planten en dieren. Wilt u zien hoe vaar dan mee.

Genieten van natuur in Boskoop

29 Jul 2017 - 10:00

Boskoop - IVN-gidsen starten een wandeling op Natuurtuin De Veenmol in Boskoop. Daar staan ze even stil bij ‘het kraambed’. Hier zijn honderden soorten planten ontkiemd die later een nieuwe plek krijgen. Over het Heempad leidt de route naar kinderboerderij Contactweide waar gestopt kan worden voor een koffiepauze. Vervolgens gaat de wandeling via de natuurlijke oevers in de Snijdelwijk langs Wijktuin de Fruitvliegjes.

Repair Café - Reeuwijk Brug

29 Jul 2017 - 10:00

Reeuwijk - Zaterdag 29 juli staan enthousiaste vrijwilligers weer klaar om apparaten die het niet meer doen voor U na te kijken. En soms met een kleine reparatie weer aan de praat te krijgen.

Van borstrok tot het zondagse goed

29 Jul 2017 - 14:00

Reeuwijk - Presentatie historische kleding in Streekmuseum Reeuwijk. Als afsluiting van de tentoonstelling “Resultaat van Naald en Draad” is er op zaterdag 29 juli van 14.00 uur tot 16.00 in Streekmuseum Reeuwijk een presentatie van historische kleding uit de streek.

La La Land

29 Jul 2017 - 20:30

Bodegraven - De twee zingende en dansende hoofdrolspelers wonen in Los Angeles, City of Dreams. Mia (Emma Stone) is barvrouw, maar droomt ervan om actrice te worden.

Ontdek en beleef de Zegerplas onderwater!

2 Aug 2017 - 14:00

Alphen a/d Rijn - De Zegerplas zit vol met onbekend leven. Dit is prachtig in beeld gebracht door verschillende onderwaterfotografen en samengebracht in de expositie “Natuur onderwater in Park Zegersloot” van de Alphense Duikvereniging Atlantis in het Bezoekerscentrum De Veenweiden. Word verrast door verschillende onverwachte diersoorten als het rivierkreeftje, de quaggamossel en de meerval.

Buitenschilderen op mooie plekken in Boskoop

5 Aug 2017 - 10:00

Boskoop - Als vast onderdeel van het zomerprogramma van Boskoop Creatief, wordt vrijschilderen buiten weer georganiseerd op alle zaterdagochtenden in augustus. Deelnemers mogen schilderen, tekenen of schetsen op locatie in mooie plekken in Boskoop onder leiding van verschillende docenten van Boskoop Creatief.

Kerkopenstelling Adventskerk

5 Aug 2017 - 12:00

Alphen a/d Rijn - Ook in de zomervakantie opent de Adventskerk gastvrij de deuren en bent u van harte welkom.

 

 

 

 

 

Inloopavond rondom verlies van een dierbare

8 Aug 2017 - 19:30

Woerden - Inloophuis ‘Leven met kanker’ te Woerden organiseert een avond rondom rouw door verlies van een dierbaar persoon met als thema: ‘Condoleancepost’. Tijdens de avond gaat het om ervaringen delen en elkaar ideeën aanreiken. De avond staat onder leiding van Geertje Bol, psychosociaal therapeut.